U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

ONZE DOELSTELLING

 

Theatergroep Spring is meer dan theater alleen.

Theatergroep Spring is in 1988 opgericht door initiatiefneemster Ans Dam met als doelstelling spelers met een verstandelijke en / of lichamelijke beperking de mogelijkheid te geven mee te draaien in een volwaardig theaterstuk. Deze voorstellingen worden ieder jaar speciaal op de spelers geschreven.

Naast het feit dat theater maken en/of toneel spelen een leuke vrijetijdsbesteding is, heeft het ook educatieve elementen in zich. De spelers leren samen te spelen, rekening met elkaar te houden en geduld te bewaren op die momenten dat zij zelf niet in de scène voorkomen. Tevens dienen de spelers zo duidelijk mogelijk de teksten te behandelen, opdat de toeschouwers kunnen begrijpen wat er speelt. En natuurlijk is er de voldoening van het applaus, de beloning van hard werken en de wetenschap dat zij samen weer iets moois op de planken hebben gezet.

Kortom, Theatergroep Spring is meer dan theater alleen

 
 
 
 

VOLG ONS OOK

Volg Theatergroep Spring ook via Facebook en Twitter, ook kunt u zich
kosteloos abonneren op onze nieuwsbrief “Springjournaal”.

Theatergroep Spring is een onafhankelijke, lokale theaterzaal. Onze toegankelijke locatie is bereikbaar met de stadsbus, de auto of de fiets. U kunt daarbij gebruik maken van onze gratis bewaakte fietsenstalling. Wij bieden u de beste nieuwe uitvoeringen, comfortabele stoelen, een groot scala aan snacks, desserts en dranken. Een plezierige ervaring is gegarandeerd, voor u en uw bedrijf.

WIE

De spelers en groep dansers bestaat uit mensen met een beperking,
die laten zien waartoe zij in staat zijn.

AL JAREN EEN BEGRIP

Als bijna 30 jaar speelt Theatergroep Spring een belangrijke rol
in het culturele landschap van Vught en omstreken.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?