U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Onze voorstellingen

Theatergroep Spring uit Vught gaven op zaterdag 9 en zondag 10 december een voorstelling in Theater de Speeldoos. De 16 spelers en 13 danseressen brachten de seizoenen tot leven.

Al maanden werd er druk gerepeteerd door de danseressen en spelers,  allen met een beperking. Samen werkten zij toe naar een volwaardige voorstelling. 

Vier seizoenen

In ”Spring, Summer, Winter and Fall” komen de vier seizoenen in opdracht van Moeder Aarde en de Zon bij elkaar om de seizoensplanning te bespreken. Want dat het niet zo goed gaat met de verschillende seizoenen, weten we allemaal! De show speelt zich af in een park en zit vol actuele thema’s, verrassende wendingen, zang, dans en vooral veel plezier en gezelligheid! 

 

Komende voorstelling

Op 9 en 10 december 2023 waren de voorstellingen van onze kerstmusical Spring, Summer, Winter & Fall. Met ingang van januari 2024 repeteren we voor een nieuwe voorstelling, die in voorjaar 2025 wordt opgevoerd. 

Natuurlijk houden we iedereen via deze site en onze Facebook pagina op de hoogte van de nieuwe voorstelling! 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?